Black Week
45
JIGIKALASTUS
237
HEITTOKALASTUS
5
VETOUISTELU
15
PERHOKALASTUS
44
PERHONSIDONTA
195
ONGINTA
23
VIEHEET
90
SIIMAT
15
TALVIKALASTUS
227
MERIKALASTUS - NORJA
6
PYYDYSKALASTUS
8
RAVUSTUS
PAKIT, RASIAT, LAUKUT
15
HAAVIT JA NOSTOKOUKUT
2
VALMISTUSTARVIKKEET
37
VAATETUS
37
AURINKOLASIT
8
PELASTUSLIIVIT
KAIKULUOTAIMET JA PLOTTERIT
3
Eräpuu Fileveitsi 16cm
Etusivu > PUUKOT, FILETIT, KALANKÄSITTELY
Filetti kalan filerointiin 16cm pitkällä notkeahkolla terällä.
- Valmistettu Suomessa
Teroitus:
• Hio ensin terän molemmat sivut karkealla hiomakivellä lappeen suuntaisesti, kunnes terän suuhun muodostuu "kierrettä".
• Hio kierre pois hiomakiven sileämmällä puolella.
• Käytä hiontaan myös vettä.
• Puhdista ja kuivaa terä.
• Teroita puukko säännöllisesti niin vältyt vaativalta kertateroitukselta.
Tupin hoito:
• Käsittele puukon tuppi tarvittaessa nahanhoitoaineella.
Puukon hoito:
• Älä pese hiiliteräpuukkoa astianpesukoneessa.
• Kuivaa ja puhdista terä aina käytön jälkeen.
• Pidä puukkoa tupessa, ja säilytä kuivassa paikassa.
• Käsittele hiiliterä aika-ajoin ruokaöljyllä tai parafiiniöljyllä.